رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس یازدهم از بسته شدن همیشگی بازار پرندگان وحشی فریدونکنار با ورود دستگاه قضایی خبر داد .
به گزارشپایگاه خبری مودگان ، سمیه رفیعی با بیان اینکه بازار پرندگان وحشی فریدونکنار سالهاست به دغدغه جدی فعالان محیط زیست تبدیل شده است، گفت : فروش غیرقانونی انواع پرندگان وحشی در این بازار غیرقانونی از حدود یک دهه قبل موجب افزایش قابل توجه شکار غیرمجاز پرندگان مهاجر شده است .
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: پیش از این فروش پرندگان حمایت شده بخصوص در فصول مهاجرت بسیار محدود و به صورت زیرزمینی انجام میشد . متأسفانه با ایجاد بازار پرندگان فریدونکنار به صورت غیرقانونی ضمن افزایش تقاضای خرید پرندگان حمایت شده و ایجاد چرخه مالی بالا، عملا این محل به محملی برای فعالیتهای غیرقانونی تبدیل شده بود که بعضا مورد حمایت برخی افراد با نفوذ نیز قرار میگرفت .
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان این ادعا که ضعف برخورد سازمان حفاظت محیط زیست با این مساله موجب گسترش فعالیت شکارچیان غیرمجاز شده بود، گفت: تعطیلی بازار فروش پرندگان وحشی فریدونکنار سالها دغدغه و مطالبه جدی فعالان محیط زیست بود. فراکسیون محیط زیست مجلس از مدتها پیش پیگیر این موضوع بود و در مکاتبات و رایزنیهای انجام شده و ارائه نظرات کارشناسی به قوه قضائیه خواستار تعطیلی بازار پرندگان وحشی فریدونکنار شده بود .
رفیعی افزود: خوشبختانه با نظر مثبت قوه قضائیه و دستور مقام محترم قضایی مقرر شد ضمن افزایش عوامل انتظامی و نیروهای محیط بانی از ورود خودروهای حامل پرندگان صید شده غیرمجاز از شهرستانها و استانهای همجوار به شهرستان فریدونکنار و ادوات صید جلوگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد شود .
رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با استناد به دستور قضایی از تعطیلی همیشگی بازار پرندگان وحشی فریدونکنار خبر داد و ضمن تشکر از قوه قضائیه، دادگستری استان مازندران و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فریدونکنار گفت : صدور این دستور قضایی نشانه شناخت کامل مسئولان دستگاه قضایی از اهمیت حفاظت از تالابها و پرندگان مهاجر استان و اولویت بخشی به مقوله حفاظت است. امیدوارم سازمان حفاظت محیط زیست و اداره کل محیط زیست استان مازندران نیز با حمایتی که دستگاه قضایی در این خصوص انجام داده است با تمام قوا وارد عرصه شده و ضمن تقویت حفاظت از تالابها و پرندگان مهاجر استان، با هرگونه تخلف در این خصوص به صورت جدی برخورد کنند .
خبرنگار : داود رویتوند غیاثوند