• صنایع غذایی و کرونا

    پایگاه خبری مودگان - واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی علاوه بر مسائل بهداشتی که در شرایط عادی رعایت می کنند اقدامات ضروری نیز با توجه به شیوع بیماری کرونا برای آنها در نظر گرفته شده است.
  • تاثیر اختصاص ارز دولتی به نهاده‌های تولید بر بهره‌وری بخش کشاورزی و تأمین امنیت غذایی

    رئیس مؤسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی گفت: سیاست اختصاص ارز دولتی در حوزه عوامل و نهاده‌های تولید می‌تواند مناسب باشد و تاکنون هم نتیجه‌بخش بوده است، اما در مقابل اختصاص ارز دولتی به کالای نهایی نه می‌تواند حمایت مناسبی از تولیدکننده داشته باشد و نه مصرف‌کننده
  • سیستم ایمنی بدنتان را با ۱۵ خوراکی بیمه کنید

    اگر به دنبال تقویت سیستم ایمنی خود در برابر سرما خوردگی هستید این 15 ماده خوراکی را در وعده های غذایی خود بگنجانید .
  • آیا کرونا باعث بیماری قلبی می‌شود؟

    مطابق مطالعات جدیدی که در مورد کرونا انجام گرفته، مشخص شده که تعداد قابل توجهی از بیماران کرونایی بستری شده دچار آسیب قلبی شده‌اند که با بالا رفتن خطر مرگ در این بیماران مرتبط است. این مقاله که در ژورنال JAMA Cardiology به چاپ رسیده است، بیماران بستری شده در ووهان چین را مورد بررسی قرار داده است. در این مطالعه مشخص شد که 19.7 درصد این افراد دچار آسیب قلبی هستند که یکی از عوامل تأثیر گذار در احتمال مرگ ناشی از کرونا به شما می‌رود. این تحقیقات از ژانویه تا فوریه امسال به طول انجامید و در آن وضعیت 416 بیمار مبتلا به ویروس کووید 19 بستری شده در بیمارستان رنمین در دانشگاه ووهان چین بررسی شده است.
  • تولید بسته‌های پروتئینی از بیوگاز مزرعه‌ای

    معمولاً در فضای اطراف مزارع کشاورزی بیوگازهای مختلفی منتشر می‌شوند که بدون استفاده باقی‌مانده و پس از مدتی با توجه به شرایط مختلف آب و هوایی از بین می روند .
  • کرونا با غذا منتقل می شود؟

    کرونا ویروس ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که معمولا باعث بیماری تنفسی می‌شوند. آن‌ها شامل ویروس‌هایی هستند که باعث سرماخوردگی و انفلانزا می‌شوند و نیز بیماری‌های جدی مانند سندرم تنفسی حاد تنفسی (سارس)و سندرم تنفسی خاور میانه )مرس(. کووید 19 یک نژاد جدید است که قبلا در انسان‌ها شناسایی نشده بود و اولین بار در ووهان استان هوبی، چین شناسایی شد. علائم عفونت شامل تب بالا (> ۳۸ ºC)همراه با یک یا چند علایم تنفسی مانند سرفه، کوتاهی تنفس و مشکلات تنفسی است.علائم شدید عبارتند از ذات‌الریه، سندروم حاد تنفسی و نارسایی کلیه.
  • تشریح کلیات تغذیه ای در دوران مقابله با کرونا

    رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: مصرف مواد غذایی مناسب، 85 درصد نیاز بدن را تامین کرده و نیازی به مصرف مکمل مگر در موارد خاص وجود ندارد.
  • 5 ریزمغذی مهم برای تقویت سیستم ایمنی

    با شیوع گسترده کرونا، بهترین راه مقابله؛ درکنار قرنطینه و رعایت موارد بهداشتی، داشتن رژیم غذایی متعادل و دریافت مواد مغذی مؤثر در تقویت سیستم ایمنی بدن مثل آهن ، روی و ویتامین‌های آ و دی است.
  • راهکار هایی برای پیشگیری از چاقی در زمان قرنطینه

    با به کار گرفتن این توصیه‌ها در قرنطینه خانگی از چاق شدن جلوگیری کنید. استرس و کسالت قرنطینه باعث پرخوریتان نشود.
  • امکان آلودگی شیرینی به ویروس کرونا وجود دارد؟

    پایگاه خبری مودگان - یک متخصص تغذیه درباره امکان آلودگی شیرینی و آجیل به ویروس کرونا توضیح داد.